Meghan Markle Bragte Kate Middleton Til Tårer Før Brylluppet
Meghan Markle Bragte Kate Middleton Til Tårer Før Brylluppet

Video: Meghan Markle Bragte Kate Middleton Til Tårer Før Brylluppet

Video: Meghan Markle Bragte Kate Middleton Til Tårer Før Brylluppet
Video: Prince William, Kate Middleton, Prince Harry u0026 Meghan Markle discuss the Royal Foundation | PTALKS 2024, Marts
Anonim
Image
Image

LEGION-MEDIER

Kate Middleton og Meghan Markle var aldrig i stand til at få venner, selvom de offentligt gjorde deres bedste for at vise et varmt forhold. Selv Meghan har med sin skuespilserfaring ikke spillet en sådan verden i den kongelige familie.

Allerede før brylluppet med prins Harry var disse to i stor konflikt. Ved første øjekast virkede årsagen helt ubetydelig, men konsekvenserne blev meget, meget alvorlige. Megan og Harrys bryllup var planlagt til maj, på hvilket tidspunkt det allerede er ret varmt i London. Bruden ønskede ikke, at de små, inklusive prinsesse Charlotte, der på det tidspunkt var tre år, skulle bære strømpebukser. Hertuginden af Cambridge var chokeret over dette forslag, fordi det stred mod den kongelige protokol, som Catherine forsøger nøje at overholde.

LEGION-MEDIER

En kilde fra paladset sagde, at konflikten om strømpebukser blussede op så intenst, at den fremtidige dronning endda brød i gråd. Ved sit eget bryllup var Kate alt sammen i strømpebukser - og hun kunne simpelthen ikke forestille sig en anden mulighed. Imidlertid viser billederne fra fejringen af Megan og Harry tydeligt, at konen til prins William stadig var nødt til at give indrømmelser til den vildfarne brud. Som et resultat opgav selv Kate selv strømpebukser. Naturligvis tilføjede alt dette ikke hertugindens kærlighed til prins Harrys nye kone?

Anbefalede: