Indholdsfortegnelse:

64-årige Brigitte Macrons 5 Franske Foretrukne Mærker
64-årige Brigitte Macrons 5 Franske Foretrukne Mærker

Video: 64-årige Brigitte Macrons 5 Franske Foretrukne Mærker

Video: 64-årige Brigitte Macrons 5 Franske Foretrukne Mærker
Video: Un ami de Brigitte Macron dévoile la vérité sur la vie intime d’Emmanuel et Brigitte Macron 2024, Marts
Anonim

Louis Vuitton

Måske lyver vi ikke, hvis vi kalder dette franske mærke Brigitte Macrons favorit: Frankrigs førstedame har en imponerende samling af små kjoler fra modehuset, og for nylig kunne hun godt lide Louis Vuitton satin camisole, som erstattede vores heltindes kedelige jakker på officielle møder.

Brigitte Macron i en Louis Vuitton camisole
Brigitte Macron i en Louis Vuitton camisole

Azzedine alaïa

Selvom Madame Macron elsker at bryde den officielle påklædningskode, er hun undertiden nødt til at følge dens uudtalte regler: På sådanne øjeblikke vender Frankrigs første dame sig til vindede Azzedine Alaïa-jakker, der giver enhver forretning et strejf af afslappet chic.

Balmain

Et andet berømt fransk modehus formåede at vinde hjertet af Brigitte: den første dame er opmærksom på alle de nyeste Balmain-samlinger og vises ofte offentligt i mesterværkerne i Olivier Rousteing. Mærkets kreative direktør forbliver ikke i gæld og taler altid med beundring af den stellare klient: "Brigitte inkorporerer det sande billede af en moderne kvinde - både i mode og i livet".

Brigitte Macron i en Balmain jakke
Brigitte Macron i en Balmain jakke

Chanel

En ivrig mini-fan, Macron kunne ikke lade være med at blive forelsket i mærket, hvis grundlægger kom med en lille sort kjole. Denne kærlighed er imidlertid gensidig: den normalt skarptunge kreative direktør for huset Karl Lagerfeld sagde, at 64-årige Brigitte har "de smukkeste ben i Paris." Kaiser Karl, det er svært at være uenig!

Alexandre vauthier

Brigitte Macron kan med sikkerhed kaldes modepatriot: en af vores heltes foretrukne mærker er den franske Alexandre Vauthier. Han "bestikkede" den første dame med en individuel tilgang og en rig palet af rolige, men dybe farver: beige, chokolade, guld, skarlagen.

Anbefalede: