Indtastning Af Linket Til Meghan Markle Og Prince Harry-projektet Indlæser Kanye West-klippet
Indtastning Af Linket Til Meghan Markle Og Prince Harry-projektet Indlæser Kanye West-klippet
Anonim
Image
Image

Fotobank

For nylig blev det kendt, at Meghan Markle og prins Harry forbereder sig på at lancere et nyt velgørenhedsprojekt. Navnet på deres nonprofitorganisation, på Elizabeth II's insistering, kan ikke knyttes til det britiske monarki, så parret besluttede at opkaldte det efter deres søn - Archewell. Med afgangen fra Storbritannien mistede Sussexes alt deres personale, inklusive den succesrige SMM-specialist David Watkins, som fremover vil arbejde med Kate Middleton og prins William. Efter "Megsit" måtte vores helte tage mange spørgsmål, og dette har allerede ført til et irriterende tilsyn.

Internetbrugere har bemærket, at hvis de indtaster URL'en til Archewell-webstedet - www.archewellfoundation.com - i adresselageret, fører linket på mystisk vis til Gold Digger-klippet af Kanye West og Jamie Foxx, der er lagt ud på YouTube.

En del af online-samfundet er forvirret og beder om kommentarer fra repræsentanter for Meghan og prins Harry. Og nogen har endda mistanke om, at linket ikke er tilfældigt, og Sussexes forbereder bare et samarbejde med Kanye. Desuden har West gentagne gange indrømmet sin sympati for ægtefællerne og inviteret dem til hans søndagstjeneste.

Kanye West og Kim Kardashian
Kanye West og Kim Kardashian
  • Meghan Markle
  • Prins Harry
  • Kanye West

Anbefalede: