Louvre Auktionerer Værker Af Samtidskunstnere For Første Gang
Louvre Auktionerer Værker Af Samtidskunstnere For Første Gang

Video: Louvre Auktionerer Værker Af Samtidskunstnere For Første Gang

Video: Louvre Auktionerer Værker Af Samtidskunstnere For Første Gang
Video: Kolorist og gyllepunker – L.A. Ring 2024, Marts
Anonim
Image
Image

For første gang i historien auktionerer Louvre værker af samtidskunstnere og specielle unikke tjenester. Dette rapporteres af TASS med henvisning til erklæringen fra auktionshuset Christie's.

”For første gang i sin historie stiller Louvre 24 auktioner på auktion, inklusive kunstværker, der er leveret af samtidskunstnere, der samarbejder med museet, unikke tilbud og tjenester leveret af Louvre samt partier oprettet i samarbejde med globale mærker,”siger i en erklæring fra Christie's.

Budgivning finder sted online fra 1. december til 15. december på Christies websted. I alt vil mere end tyve partier blive udstillet på auktionen, hvor gennemsnittet er værket af samtidskunstnere som Johan Kreten, Candida Hefer, Eva Jospan, Jean-Michel Otogneel, Pierre Soulages og Xavier Veillant. Derudover kan der købes unikke tjenester på auktionen. For eksempel tilstedeværelsen ved den årlige inspektion af maleriet "La Gioconda", hvor eksperter tager lærredet ud af museets udstillingsvindue. Og også en gåtur på hustagene i Paris i selskab med den berømte avantgarde-kunstner kendt som JR eller deltage i en koncert i Royal Reception Hall.

Ifølge repræsentanter for auktionshuset vil de indsamlede midler på auktionen blive brugt til at skabe et nyt studieværelse på museet, som de planlægger at skabe et center for kulturuddannelse. Dens åbning er planlagt til efteråret 2021.

Anbefalede: